Landelijke keukens

Heeft u een prachtige woonboerderij, industriele woning of houdt u gewoon van de landelijke stijl? Hummel Keukens heeft een grote collectie landelijke keukens. Bij een landelijke keuken horen echte houten fronten, een robuust werkblad en landelijke lijsten. De houten fineer fronten van Hummel Keukens zijn echter ook zeer geschikt en evenaren de echte houten fronten wat betreft de uitstraling.

Design keukens

Houdt u van strakke lijnen en architectonische hoogstandjes, dan bent u bij Hummel aan het juiste adres. Hummel heeft niet alleen kwalitatief hoowaardige fronten, maar ook keramieken fronten. Combineer dit met en bijpassend keramieken werkblad en uw droomkeuken wordt werkelijkheid.

In het Keukenatelier Hummel inventariseren onze specialisten uw wensen voor uw nieuwe keuken. Met moodboards, persoonlijk advies en 3D-ontwerpen adviseren wij u over uw droomkeuken.

Robuuste keukens

De robuuste keukens van Hummel passen perfect in uw industriële inrichting. Robuuste keukens kenmerken zich door hun stoere fronten en en ruige houten elementen. Een massief houten werkblad of schiereiland mogen eigelijk niet ontbreken in een robuuste keuken van Hummel.

Trendy keukens

Doet u altijd graag mee met de mode en bent u echt van deze tijd? Dan zijn onze trendy keukens wellicht de juiste keuze voor u. De trendy keukens van Hummel worden gekenmerkt door een unieke combinatie van kleuren, een speels ontwerp en vele noviteiten. De trendy meubels en vloeren van Hummel Wonen maken de keuken volledig af.

Merken

Hummel verkoopt veel merken. Van veel merken zijn wij zelfs exclusief dealer. Ontdek welke merken wij voeren. Voor iedere smaak en portemonnee bieden wij een perfecte combinatie van producten en merken.

Apparatuur

Regelmatig hebben wij scherp geprijsde voorraadapparatuur in de aanbieding. In onze webshop vindt u altijd een actueel overzicht van het huidige assortiment. Voor in een nieuwe keuken bestellen wij de apparatuur altijd nieuwe en speciaal voor u.

Showroomkeukens

Wij vernieuwen onze showroom regelmatig. Elk jaar en zelfs elk seizoen zijn er weer noviteiten die wij in onze showroom willen laten zien. Hierdoor bieden wij regelmatig showroomkeukens voor interessante aan.

Naast keukens heeft Hummel ook een uitgebreide collectie meubels, raamdecoratie en vloeren. Maak eens kennis met de collectie van Hummel Wonen. Wij helpen u graag bij het stylen van uw nieuwe keuken.

Details

Bij het ontwerpen van een nieuwe keuken komen vele keuzes om de hoek. Naast het kiezen van een stijl, front en werkblad zijn er nog vele details waar u naar kunt kijken. Welke kraan, apparatuur of bestekindeling wilt u bijvoorbeeld? Laat u alvast inspireren door de vele mogelijkheden.

Tegels

Hummel heeft al meer dan 40 jaar ervaring met tegels. Van vloertegels tot wandtegels, voor elke soort tegel is Hummel dé expert. In Haulerwijk is Hummel als eerste begonnen met de verkoop van tegel- en steenstrips. De liefde en passie voor mooie tegels is dan ook diep geworteld. Doe alvast inspiratie op voor uw nieuwe keukentegels.