Keukens Groningen

Inspiratie voor keukens vlakbij Groningen

Wilt u inspiratie opdoen voor een keuken in de buurt van Groningen? Bij Hummel in Haulerwijk vindt u een uitgebreide collectie keukens. Bezoek onze showroom en bewonder vele inspirerende keukens. Kom inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken bij Hummel Keukens, vlakbij Groningen.

De afstand vanuit Groningen

De afstand van Groningen naar Haulerwijk is slechts 34 kilometer. Met de auto bent u vanuit Groningen al in ongeveer 30 minuten in Haulerwijk. U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van Hummel Keukens. Hummel Keukens ook goed te bereiken met het Openbaar Vervoer. De bus uit Groningen stopt voor de deur van Hummel Keukens, halte Meester van Ekstraat.

Van trends tot een perfect design​

Hummel Keukens in Haulerwijk is dé woonspecialist van Noord-Nederland, dus ook op het gebied van keukens. Onze showroom biedt 5500m² woonbeleving en geeft een perfect beeld van de huidige keukentrends. Wij tonen u altijd de laatste collectie en de nieuwste innovaties. Zo ontwerpen wij een keuken die precies past bij u en uw wensen.

Onze uitgebreide collectie bevat keukens van alle stijlen. Van design, landelijk, robuust tot trendy keukens. Voor iedere stijl en smaak heeft Hummel Keukens de perfecte oplossing. Samen met onze adviseurs inventariseren wij uw woonwensen en ontwerpen wij de keuken van uw dromen. Graag helpen wij u verder in het realiseren van uw nieuwe droomkeuken.

Keuken ontwerpen en deskundig advies

Hummel Keukens in Haulerwijk heeft meer dan 40 jaar ervaring met het ontwerpen van keukens. Onze adviseurs kijken naar uw woning, ruimte en woonwensen. Deze nemen zij mee bij het ontwerpen van uw nieuwe Hummel Keuken. De keukens die onze adviseurs ontwerpen worden volledig in 3D en fotorealistisch ontworpen. Met behulp van een virtual reality bril kunt u zelfs door de ontworpen keuken heen lopen!

Kunt u niet wachten tot u uw nieuwe keuken in 3D kunt zien? Door gebruik te maken van de keukenplanner op onze website kunt u zelf aan de slag om uw nieuwe droomkeuken te ontwerpen! Teken eenvoudig de ruimte van uw keuken, kies de stijl waar u van houdt en begin met ontwerpen. Onze adviseurs kunnen het door u gemaakte ontwerp vervolgens weer gebruiken om een deskundig advies op maat te geven.

Het interieuradvies van onze keuken adviseurs is volledig vrijblijvend. U kunt altijd online een afspraak maken of contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe keuken. Op onze inspiratiepagina’s kunt u alvast kennismaken met onze uitgebreide collectie keukens. Maakt u voor u een afspraak bij ons maakt alvast een moodboard met de stijlen naar uw hart, zo weet u zeker dat uw nieuwe Hummel keuken volledig naar uw wensen kan worden ontworpen.

U bent van harte welkom bij Hummel Keukens in Haulerwijk. De familie Hummel en al haar medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder bij het realiseren van uw woonwensen. Met trots laten wij u zien waarom Hummel Keukens in Haulerwijk de Mooiste keukens uit de buurt van Groningen heeft.