Van ontwerp tot realisatie

De werkwijze van dé Woonspecialist van Noord-Nederland

1. Persoonlijk Advies

Onze ervaren adviseurs gaan met u in gesprek en inventariseren uw wensen. Aan de hand van de afmetingen van de ruimte maken zij een digitale tekening van uw keukenruimte of zelfs uw woning. Samen met u bekijken we alle mogelijkheden. We bekijken de beschikbare keukenkasten, werkbladen, apparatuur en accessoires. 

Onze adviseur tekent vervolgens uw nieuwe keuken volledig in 3D. Door middel van een Virtual Reality Bril kunt u vervolgens door uw nieuwe keuken lopen. In goed overleg passen wij het ontwerp net zo vaak aan, tot de keuken volledig naar uw stijl en wensen is samengesteld.

Wij kijken naar uw woning, de keukenruimte en uw stijl en wensen. Samen met u maken we een 3D ontwerp van uw droomkeuken, volledig vrijblijvend.

2. Meetservice

Voordat wij alle onderdelen van uw nieuwe keuken gaan bestellen, maakt één van onze ervaren monteurs een afspraak met u. Onze monteur komt vervolgens alle maten nog eens precies nameten. De monteur houdt bij het nameten bijvoorbeeld rekening met eventueel nog af te werken muren of een nog te leggen vloer.

De uitkomsten van deze inmeetafspraak rapporteert de monteur vervolgens weer aan onze adviseur. Het ontwerp van uw nieuwe keuken wordt op basis van de nieuwste maten waar nodig aangepast en met uw goedkeuring besteld.

Keukenatelier Hummel
In het Keukenatelier Hummel inventariseren onze specialisten uw wensen voor uw nieuwe keuken. Met moodboards, persoonlijk advies en 3D-ontwerpen adviseren wij u over uw droomkeuken.

3. Verzamelen en planning

Onze adviseur overlegt samen met u over wanneer u uw nieuwe Hummel keuken geleverd en gemonteerd wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen van uw nieuwe keuken tijdig worden verzameld in ons eigen magazijn. Daarnaast plannen wij de levering en de montage van uw keuken.

"In ons magazijn krijgt u een eigen locatie. Hier verzamelen wij alle onderdelen van uw nieuwe keuken."

Jan van Dalen

Eigenaar en medeweker Expeditie

4. Levering

Hummel heeft al sinds haar oprichting een eigen logistieke afdeling. Alle producten worden door onze eigen bezorgdienst geleverd. Een aantal dagen voor de levering van uw keuken kunt u contact opnemen met de Expeditie om te vragen naar het tijdstip van de levering. Zo hoeft u niet de gehele dag thuis te blijven. Vervolgens komen wij met onze eigen vrachtwagen uw nieuwe keuken bij u afleveren.

"Met onze eigen Hummel Vrachtwagen komen wij uw nieuwe keuken bij u afleveren."

Gerard Ploeg

Chauffeur Hummel Vrachtwagen

5. Montage

Nadat alle onderdelen van uw nieuwe keuken door onze eigen bezorgdienst zijn afgeleverd, start de monteur met het monteren van uw nieuwe Hummel keuken. Onze adviseurs proberen er altijd voor te zorgen dat de monteur die uw keuken heeft ingemeten, deze ook komt monteren.

Onze ervaren monteurs werken gedegen, professioneel en zorgvuldig. Mocht u na de montage nog tegen onafgewerkte punten aanlopen, komt onze monteur kosteloos nog eens langs om uw keuken nog verder te perfectioneren.