De Mooiste Keukenwinkel

De Mooiste Keukenwinkel

Bij ons in De Mooiste Keukenwinkel helpen wij u graag met het uitzoeken van uw droomkeuken. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren wij naar uw keukenwensen en eisen. Daarnaast kijken we naar de mogelijkheden voor een keuken in uw woning. Aan de hand van uw stijl, smaak en budget geven wij een eerlijk en inspirerend advies met een ontwerp voor uw keuken op maat.

Wij zijn aangesloten bij De Mooiste Keukenwinkel en hebben hierdoor een grote showroom met vele inspirerende keukens in alle stijlen en smaken. Bij De Mooiste Keukenwinkel van Hummel draait het allemaal om zorgen dat uw keuken bij u past. Voor elke smaak en budget kunnen wij een keuken leveren.

De mooiste collectie keukens

In onze showroom van de mooiste keukens hebben wij een grote collectie keukens in vele stijlen en afmetingen staan. Van landelijk, design, robuust tot trendy keukens. De 5500m2 woonbeleving geeft een goed beeld van alle keukenstijlen en de huidige keukentrends. Wij hebben een uitgebreide collectie keukens van De Mooiste Keukenwinkel en hebben daarnaast keukens van verschillende merken als Häcker en Nobilia. Ook hebben we een prachtige huiscollectie keukens.

Familiebedrijf

Hummel Keukens in Haulerwijk is een echt familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. De familie Hummel en al haar medewerkers helpen u graag met het realiseren van uw woonwensen. Persoonlijk contact met de klanten vinden wij erg belangrijk. Samen met u maken wij graag een keukenontwerp op maat, zodat u de mooiste keuken krijgt die bij u past. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Maak direct een afspraak met één van onze keukenadviseurs.

Keuken inspiratie

Wilt u inspiratie op doen voor een nieuwe keuken? Bij Hummel Keukens in Haulerwijk staat een uitgebreide collectie keukens. Bezoek onze showroom en bewonder vele inspirerende keukens. Kom inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken bij Hummel Keukens in Haulerwijk. Samen realiseren wij uw woonkeuken.