Keukentegels

Keukentegels

Hummel heeft al meer dan 40 jaar ervaring met tegels. Van vloertegels tot wandtegels, voor elke soort tegel is Hummel dé expert. In Haulerwijk is Hummel als eerste begonnen met de verkoop van tegel- en steenstrips. De liefde en passie voor mooie tegels is dan ook diep geworteld. Door onze jarenlange ervaring hebben wij goede relaties opgebouwd met leveranciers uit de hele wereld. Door zelf onze tegels te importeren kunnen wij u de Mooiste tegels voor de Mooiste prijzen bieden.

Keukentegels

Welke soort tegels je kiest voor je keuken heeft een grote invloed op de stijl van je hele keuken. Tegels kunnen gelegd worden op de vloer maar ook op het keukenblok als wandtegels. Grote tegels op de vloer zorgen voor het groter lijken van je keuken. Ook zijn er veel mogelijkheden met kleinere tegels op het keukenblok. Door combinaties van verschillende kleuren en designs is er een wereld aan mogelijkheden. Een vrolijke keuken kan gecreëerd worden door bijvoorbeeld mozaïek; veel verschillende kleuren, kleine tegels. Een moderne keuken kan gecreëerd worden door tegels zonder print en egale kleuren. Om je keuken helemaal af te maken kun je de tegels combineren met bijvoorbeeld de kleur van je gordijnen of met accessoires in de vensterbank.

Hummel heeft een grote verscheidenheid aan keukentegels. Merken die wij verkopen zijn: Bisazza, Cotto d’Este, Imola, Lea Ceramiche, Mosa Tegels, Mutina, Winckelmans en nog veel meer.

Ben jij op zoek naar nieuwe tegels voor je keuken? Hieronder staat een fotogalerij met allerlei verschillende soorten kleuren en maten tegels. Mocht je hulp willen bij het kiezen van de juiste kleur bij jouw keuken dan helpen we je graag. Neem daarvoor even contact met ons op of kom langs in de winkel.

Hummel heeft een breed scala aan mogelijkheden. Naast deze inspiratie wil ik u graag onze gerealiseerde keukens laten zien.
Met al meer dan 40 ervaring hebben wij een grote en bijzondere collectie tegels. Wij helpen u graag met het uitkiezen van de tegel die bij uw keuken, badkamer of woninginrichting past.