Design Keukens

Moderne Design Keukens

Moderne keukens worden gekenmerkt door strakke lijnen, apparatuur dat naadloos is verwerkt in de keuken en materialen zoals RVS en chroom. Ook passen de greeploze kasten compleet in de moderne keuken. Geen bovenkastjes, maar handige oplossingen voor de ruimte. Zodat u optimaal gebruik kunt maken van ruimte. Natuurlijk mogen we een ruim kookeiland niet vergeten in de moderne keuken!

Mogelijkerwijs denkt u dat een moderne keuken alleen past in een modern huis. Dit is niet waar, want een moderne keuken kan rust creëren in een landelijk huis. Daarnaast is een moderne keuken ruim en zorgt ervoor dat u alle ruimte van het huis optimaal kunt ervaren.

Naast dat u online nieuwe inspiratie voor uw nieuwe keuken kunt opdoen, hebben wij in Haulerwijk een uitgebreide showroom waar u alle mogelijkheden nog eens rustig kunt bekijken.

Moderne Design Keukens van Hummel

Bij Hummel vindt u keukens in moderne stijlen: van kleurrijk hoogglans tot aan chroom. Ook keukens met moderne technieken zoals een afzuigkap die uit het werkblad omhoog komt of een Quooker. Design die uw moderne keuken helemaal compleet maakt, zonder de dure design prijs. In onze online keukencollectie vindt u genoeg inspiratiefoto’s.

Hummel heeft een breed scala aan mogelijkheden. Naast deze inspiratie wil ik u graag onze gerealiseerde keukens laten zien.

De perfecte modern keuken voor u

Of u nu op zoek bent naar een kleine moderne keuken of een greeploze keuken met kookeiland, bij Hummel bent u aan het juiste adres. We bekijken graag met u de mogelijkheden voor uw perfecte moderne design keuken. Met ons ruime assortiment zult u de keuken vinden die bij u past, maar ook passend is voor uw huis.

Hummel begrijpt dat iedereen andere verlangens en verwachten heeft bij een nieuwe keuken. Uw perfecte moderne keuken wordt dus ook op maat ontworpen en geplaatst. Op deze manier voldoet de keuken aan al uw eisen en verwachtingen.

Met al meer dan 40 ervaring zorgen wij met innovatieve ontwerpen voor de Mooiste moderne en design keukens.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over ons assortiment en de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze medewerkers geven u graag keukenadvies en stellen samen met u een plan op. U kunt altijd een afspraak maken met één van onze medewerkers. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje nemen in onze showroom.

Kwalitatief hoogwaardig ontwerp

Voor het realiseren van een design keuken is een kwalitatief hoogwaardig ontwerp een vereiste. Hummel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen van design keukens. Onze adviseurs inventariseren uw wensen, analyseren de ruimte en komen samen met u tot een ontwerp voor uw nieuwe droomkeuken. Dit ontwerp is volledig in 3D en kan zelfs door middel van Virtual Reality tot leven worden gewekt. Dit kwalitatief hoogwaardig ontwerp zorgt ervoor dat u precies weet waar u aantoe bent en zorgt uiteindelijk voor een perfect eindresultaat.

Heeft u inspiratie op kunnen doen voor uw nieuw droomkeuken? Bekijkt u ook onze andere stijlen: trend, robuust en landelijk.