Ons werk

Met trots presenteren wij onze gerealiseerde keukens

Ervaringen van onze klanten

Wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze keuken in maart 2018. We werden heel prettig en deskundig geholpen door Arno Meijers. Hij heeft goed met ons meegedacht. We kregen alle ruimte om rustig rond te kijken en te beslissen zonder enige druk. Daarnaast alle lof voor de 2 keukenmonteurs Gert en Koos, wat een vaklui! Ze werkten heel zorgvuldig en waren heel plezierig in de omgang. En als er problemen waren, werden die door Arno correct en naar tevredenheid opgelost. Wij kunnen Hummel Keukens dan ook van harte aanbevelen.
E. Luiken
Wij hebben een keuken gekocht bij Hummel, super goed geholpen door Arno. Zou dit een ieder aanbevelen.
L. van Hijlkema
We hebben een prachtige badkamer, keuken en toilet bij Hummel Haulerwijk gekocht. Na een fijne begeleiding in de winkel voor beide onderdelen, konden we niet wachten op de plaatsing. We wilden graag de houtnerf horizontaal, in eerste instantie kon dit niet. Maar tijdens een bezoek aan de fabriek heeft onze verkoopster dit voor de zekerheid nog nagevraagd en wat bleek, dit was een nieuwe mogelijkheid en zo kon onze wens toch doorgaan. Qua montage hadden ze de badkamer/ wc's iets te kort berekend qua installatiedagen. Uiteindelijk hebben ze met een man extra alles een dag later alsnog kunnen opleveren. Kwaliteit van keuken en badkamer zijn top. Alles functioneert zoals van te voren beloofd en naar verwachting.
Jolanda Wolters-Haaksma
Nieuwe keuken gekocht onze ervaring is bijzonder goed ,vriendelijke mensen . Er wordt goed naar je geluisterd en met je meegedacht. Levering en plaatsing was keurig op tijd en geheel volgens planning. Wij zijn heel blij met onze keuken.
T. Nijenbanning

Meer ervaringen

Wanneer u benieuwd bent naar meer ervaringen van klanten kunt u altijd contact met ons opnemen of kijken op Google en Qasa. Wij zijn trots op de ervaringen van onze klanten. Al meer dan 40 jaar streven wij met ons Hummel Gevoel naar een hoge klanttevredenheid.

Bekijk ook eens onze gerealiseerde badkamers. Een perfect samenspel van wensen, mogelijkheden en smaak zorgen altijd voor inspirerende ontwerpen.