Landelijke Keukens

Landelijke Keukens van Hummel

Is uw oude keuken aan vervanging toe of gaat u verhuizen naar een nieuw stulpje? Dan zoekt u natuurlijk een nieuwe keuken die past in uw woonsfeer! Bent u een liefhebber van de landelijke woonstijl? Dan is een landelijke keuken perfect voor u!

Hummel Haulerwijk heeft een ruime collectie keukens en draagt graag bij aan uw perfecte landelijke keuken. Welke eisen, wensen of verwachtingen u ook heeft voor uw keuken, wij helpen graag van ontwerp tot aan plaatsing.

Naast dat u online nieuwe inspiratie voor uw nieuwe keuken kunt opdoen, hebben wij in Haulerwijk een uitgebreide showroom waar u alle mogelijkheden nog eens rustig kunt bekijken.

Een stoere en sfeervolle keuken

Veel mensen denken bij een landelijke keuken aan truttig en ouderwets, maar de landelijke woonsfeer is juist stoer en sfeervol. Houdt u van een keuken met natuurlijke materialen, zoals hout, en een groot robuust fornuis? Dan is de landelijke keuken perfect voor u. Het combineert warme aardetinten, nostalgie en stoere elementen. Door een keuken in landelijke stijl te plaatsen combineert u stoerheid en sfeer optimaal met elkaar!
Hummel heeft een breed scala aan mogelijkheden. Naast deze inspiratie wil ik u graag onze gerealiseerde keukens laten zien.

De perfecte landelijke keuken voor u

Hummel Haulerwijk begrijpt dat iedereen andere wensen, eisen en verlangens heeft voor de perfecte nieuwe keuken. Wij leveren daarom geen standaard keukens, maar maken een ontwerp op maat. Als u tevreden bent over het ontwerp, dan plaatsen wij vakkundig uw perfecte landelijke keuken. Een uniek ontwerp, wat honderd procent zal voldoen aan al uw eisen, wensen en verwachtingen.

Met al meer dan 40 ervaring zorgen wij met innovatieve ontwerpen voor de Mooiste moderne en design keukens.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze unieke landelijke keukens? Dan kunt u altijd een kijkje nemen in onze showroom om ideeën op te doen, maar ook om in contact te komen met onze medewerkers. Natuurlijk is het ook mogelijk om vooraf een afspraak te maken via onze website.

Bent u nieuwsgierig geworden? Dan komen wij graag met u in contact. Wij vertellen u graag over onze dienstverlening. Of overweegt u om een landelijke keuken te kopen en wilt u graag een offerte? Dan helpen wij u ook graag, zodat u inzicht heeft in de kosten van uw perfecte landelijke keuken.

Heeft u inspiratie op kunnen doen voor uw nieuw droomkeuken? Bekijkt u ook onze andere stijlen: trend, robuust en design.