Trendy Keukens

Trendy Keukens

Op zoek naar een nieuwe keuken met de nieuwste trends? Dan is een trendy keuken perfect voor u! Een trendy keuken wordt gekenmerkt door rustige vormen en een no nonsens opstelling. Functionaliteit voert de boventoon. Denk bijvoorbeeld aan handige brede lades, een kokend water kraan en goed afgewerkte apparatuur. Alles voor optimaal gebruiksgemak en de beste tools om te koken.

Hoewel gebruiksgemak de boventoon voert, wordt sfeer zeker niet vergeten. Een trendy keuken wordt ook gekenmerkt door warme tinten en hout. Wanneer u kiest voor de trendy keuken, dan kiest u voor een moderne keuken, die is voorzien van alle gemakken! Een plek waar aan alles is gedacht om optimaal te kunnen koken.

Naast dat u online nieuwe inspiratie voor uw nieuwe keuken kunt opdoen, hebben wij in Haulerwijk een uitgebreide showroom waar u alle mogelijkheden nog eens rustig kunt bekijken.

De perfecte trendy keukens voor u

Een nieuwe keuken aanschaffen, doet u zeker niet in een uurtje tijd. Het is een flinke investering. Daarom wilt u rustig nadenken welke keuken bij u past en goed keukenadvies. Bij Hummel begrijpen wij dit heel goed! Onze keukenadviseurs voorzien u graag van advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Als u op zoek bent naar een keuken met de nieuwste snufjes techniek en een hoog gebruiksgemak dan is een trendy keuken perfect voor u! Onze adviseurs helpen u graag met het ontwerp van uw perfecte trendy keuken. Natuurlijk helpen wij u ook graag met de plaatsing van uw nieuwe keuken.

Hummel heeft een breed scala aan mogelijkheden. Naast deze inspiratie wil ik u graag onze gerealiseerde keukens laten zien.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wilt u graag inspiratie opdoen voor de perfecte keuken? Dan kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen in onze showroom. Ons uitgebreide assortiment keukens zal u de nodige ideeën geven. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken met één van onze adviseurs. Zij helpen u graag met het ontwerp van uw perfecte keuken.

Wij vertellen u graag meer over dienstverlening van ontwerp tot plaatsing, maar natuurlijk kunnen wij u ook meer informeren over de kosten. Wilt u graag een offerte of gewoon inspiratie opdoen, wij helpen u graag! Neem nu vrijblijvend contact op of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Met al meer dan 40 ervaring zorgen wij met innovatieve ontwerpen voor de Mooiste moderne en design keukens.

Trendy Keukens

Doet u altijd graag mee met de mode en bent u echt van deze tijd? Dan zijn onze trendy keukens wellicht de juiste keuze voor u. De trendy keukens van Hummel worden gekenmerkd door een unieke combinatie van kleuren, een speels ontwerp en vele noviteiten. De trendy meubels en vloeren van Hummel Wonen maken de keuken volledig af.

Kwalitatief hoogwaardig ontwerp

Voor het realiseren van een trendy keuken is een kwalitatief hoogwaardig ontwerp een vereiste. Hummel heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen van trendy keukens. Onze adviseurs inventariseren uw wensen, analyseren de ruimte en komen samen met u tot een ontwerp voor uw nieuwe droomkeuken. Dit ontwerp is volledig in 3D en kan zelfs door middel van Virtual Reality tot leven worden gewekt. Dit kwalitatief hoogwaardig ontwerp zorgt ervoor dat u precies weet waar u aantoe bent en zorgt uiteindelijk voor een perfect eindresultaat.

Heeft u inspiratie op kunnen doen voor uw nieuw droomkeuken? Bekijkt u ook onze andere stijlen: trend, robuust en landelijk.